top of page

GLK Premium

Egyedi vagy akár sorozatban is gyártható bútorok tervezése és gyártása

Kedves Látogatók!

 

Cégünk egyik ágazata egyedi vagy akár sorozatban is gyártható bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozik. Bútorainkat kizárólag tömörfából és hegesztett zártszelvényből készítjük, ami a globális bútorpiacnak igen kicsi részét teszi ki jelenleg. A tervezés során különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy bútoraink az egyedi vizuális élmény okozása mellett megfelelő tartóssággal és stabilitással rendelkezzenek.

Saját termékcsaláddal nyitjuk meg a piacot, amiben ágyak, asztalok, padok, bárszékek és vintage stíusú fotelok lesznek jelen első körben, viszont mérnökeink folyamatosan dolgoznak az új termékek tervein, valamint optimalizálják a már meglévő termékeket.

Megrendelés vagy bármilyen kérdés esetén üzenetben tudunk segíteni. Az oldalon található képeken a már legyártott termékeink láthatóak, így ezeknek a megrendelése bármelyik pillanatban leadható üzenetben. Árajánlatkérés szükséges a termék megrendelése előtt, mivel a fa fajtájának kiválasztása, vagy fotel esetén a kárpit minősége vagy típusa nagyban befolyásolja az árat.

Kellemes nézelődést a galériában!

Ebédlőasztalaink az industrial stílus jegyeit hordozzák magukban, ami annyit takar, hogy az asztallábak zártszelvényből hegesztettek, ez által stabilitásuk kimagaslóan nagy. Különböző kialakítású asztallábaink közül mindenki kedvére válogathat, természetesen egyedi igények alapján más stílusban, alakban is elérhetőek, valamint a választék folyamatosan bővül.

Asztallapjaink kizárólag tömörfábók készülnek. A képek között megtalálható jelenleg hazai dió, afrikai fekete dió, kőrisfa és tölgyfa asztallap. Minden fa elemet olajozással felületkezelünk, ez által természetessége, tartóssága és esetlegesen javíthatósága kimagasló. Lehetőség van különböző színű olajokkal más-más árnyalatot elérni egy adott fafajtán belül, ennek részleteit megrendeléskor egyeztetjük a vevővel.

Áraink nincsenek általánosítva, mivel az igények különbözőek. Az asztalláb kialakítása, az asztallap mérete, vastagsága, a felületkezelés típusa, és a fafajta mind befolyásoló tényezők. Hozzávetőlegesen bruttó 250 000 Ft - 500 000 Ft között mozog a képeken látható asztalok ára.

Ágyaink tervezésekor a legfőbb hangsúlyt a kinézet mellett a stabilitásra és tartósságra fektettük. A fa burokló és tartóelemek egy hegesztett és csavarozott alapra épülnek, így szinte lehetetlen kárt tenni a szerkezetben. Statikus és dinamikus igénybevétel során sem fog elgyengülni a szerkezet, és idővel sem a víz sem a pára nem fogja tudni kikezdeni egyik elemét sem, ami egy óriási előny a bútorlapból készített ágyakkal szemben.

 

A kétszemélyes ágyaknál a középső tartóelem 3 ponton van megtámasztva lábakkal, így elkerülve annak a minimális esélyét is, hogy ez eltörhet. Összeszerelésük nagyon egyszerű, 8 db M10-es csavart kell a megfelelő helyre rögzíteni, így akár 15 perc alatt összeállítható egy nagy méretű franciaágy.

A képeken látható ágyaknál kőrisfát és hazai diót építettünk be, természetesen itt is minden tömörfából készült. A felületek olajozottak, így ha felújításra kerülne sor egy minimális csiszolással és olajozással teljesen újjá varázsolhatjuk a fa felületét.

Minden méretű matrachoz gyártunk ágyakat, valamint igény esetén bármilyen méretű és kialakítású ágyat el tudunk készíteni.

Az ágyak árait ahogy minden más bútorunknál sok tényező befolyásolja, de hozzávetőlegesen franciaágyaink bruttó 400 000 Ft - 550 000 Ft között mozognak, egyszemélyes ágyaink pedig 250 000 Ft-tól indulnak.

A kínálatunkban található fotelek, ülőgarnitúrák úgyszintén az industrial stílus jegyeit követik, viszont az ülőfelület tervezése és kialakítása során egy vintage stílusvonal is megtalálható bennük.

 

A hegesztett alapra épülő kárpitozott részeket a vevő igényei alapján alakítjuk ki, ez vonatkozik a kárpit színére, minőségére, és akár a varrott minta alakjára is. Egyelőre egy-két varrástípus elérhető, viszont itt is ahogy máshol is egyedi igényeket kiszolgálunk.

Jelenleg elérhető egyszemélyes, kétszemélyes, valamint sarok ülőelem.

Árainknál a kárpit minősége és varrástípusa a befolyásoló tényező, így mindenképp a megrendelés előtt árajánlatot készítünk a specifikus igények alapján.

 

Egyszemélyes fotelek elérhetőek bruttó 100 000 Ft-tól

Kétszemélyes fotelek elérhetőek bruttó 180 000 Ft-tól

Sarokülők (4-5 személyes) elérhetőek bruttó 380 000 Ft-tól

bottom of page