top of page

Projektjeink

Örömmel tudatjuk veletek, hogy cégünk folyamatosan fejlődik, tapasztalatunk, tudásunk és gépparkunk is nagy ütemben bővül. Pár sikeresen lezajlott projektről szeretnénk néhány mondatot írni, ezzel is a leendő partnereinknek segítve, hogy milyen jellegű problémákat tudunk és akarunk megoldani, valamint a képekből a megoldás minősége is látható.

Az első képcsoporton látható egy vízügyi mérőállomáshoz tartozó szenzorhordozó kocsi  valamint ennek a burkolata.

A tervezés során a sínrendszer méretei valamint a szenzorok méretei voltak megadva, a mi feladatunk egy olyan hordozókocsi tervezése és kivitelezése volt amire a szenzorok rögzíthetőek, valamint egy olyan burkolat ami megfelelő fizikai védelmet nyújt folyóvízi használat esetén.

A kivitelezés során a tervezésen és CNC forgácsoláson kívül lézervágásos és hajlításos feladatokkal is foglalkoztunk.

A második képcsoporton egy kimondottan szakmai kihívásokkal teli kis sorozatú alkatrészgyártás látható.

Nehézséget és tapasztalatot az alapanyag adott, mivel ez volt az első nagyobb darabszámú bérgyártásunk ahol nagy mennyiségű rozsdamentes acélból kellett forgácsolnunk.

Végül pedig pár asztalt mutatunk meg. Az asztallapok ezekben az esetben táblásított tölgyfából és diófából készültek.

 

Egyik esetben a megrendelő két asztalt rendelt meg olyan kéréssel, hogy az egyik íróasztal a másik ebédlő asztal legyen, viszont összetolva alkalmasak legyenek egymás meghosszabbítására így egy 12 fős étkezőasztalt alakítva.

 

Másik esetben egy diófa asztal látható egy bonyolultabb és különlegesebb lábbal.

Folyamatosan dolgozunk a fejlődésen, rövidesen bútorgyártás terén készülünk egy komplett termékcsaláddal, amihez a bemutatómodellek tervezését és gyártását már megkezdtük. Elöljáróban annyit elmondhatok, hogy ezt a basic irányt kicsit felextrázzuk, és prémium minőségű egyedi ágyakon, asztalokon, asztallábakon, székeken és szekrényeken dolgozunk.

bottom of page